Bine ai venit pe Iată Lumea!Lumea in care traiesti este o continua provocare pentru cel care vrea sa o descopere! Drept urmare, am adunat de prin lume povesti despre cetati, manastiri, castele, muzee, carari de munte, ape repezi si involburate, valuri inspumate si le-am adus in fata ochilor tai ca sa te convingi ca merita sa colinzi lumea!

De asemenea, am selectat aici cele mai importante informatii legate de evenimentele culturale de la noi din tara! Asadar, fie ca te intereseaza un anumit concert, o lansare de carte, premiera unui film, vernisarea unei expozitii sau un anume festival, fie ca vrei sa afli care si pe unde se mai tin concursuri de muzica, scurt metraje, poezie, ori vrei sa afli ce au mai declarat artistii de tot felul te invitam la o adevarata incursiune culturala in categoriile acestui site!

Ne-am pus in miscare pe la evenimente, am facut fotografii, am luat interviuri, am talcuit vorbe de pret, in asa fel incat voi, cei care cautati motive de petrecere a timpului liber intr-un mod agreabil sa aveti cat mai multe optiuni la indemana!

Mai mult, venim in intampinarea voastra si va spunem ca oricine are un eveniment interesant de promovat, ne poate contacta la adresa de email: iatalumea@gmail.com!

Si acum, la treaba! Noi cu materialele, voi cu search-ul prin site! Cautati, alegeti, urniti-va din loc! Dam startul la distractie! Deviza noastra: Calatorului ii sta bine cu DISTRACTIA!