"nymphette_dark99"


Editura Herg Benet, propune cititorilor săi o nouă provocare lansată în colecţia Cărţile Arven: cel de-al patrulea roman semnat de Cristina Nemerovschi, intitulat "nymphette_dark99". Romanul prezintă povestea unei Lolite autohtone, în vârstă de 13 ani şi 4 luni, scrisă în stilul cu care Cristina Nemerovschi şi-a obişnuit cititorii.

Rămasă singură în mijlocul Braşovului, fără bani şi fără baterie la mobil, Vicky, o adolescentă de 13 ani, are o noapte la dispoziţie pentru a ajunge în Bucureşti, unde a doua zi este petrecerea de majorat a iubitului ei, Dev, petrecere pe care în niciun caz nu vrea să o rateze. Un TIR opreşte, iar bărbatul pare fascinat de nurii tinerei Lolite, propunându-i o partidă de sex în pădurea de la marginea drumului. Ea acceptă imediat, însă şoferul nu ştie că a făcut o greşeală care îl va costa poate chiar viaţa. 


Situaţiile neprevăzute şi personajele întâlnite pe parcursul a doar câteva ore gravitează în jurul atracţiei sexuale şi al aventurilor extreme, al rememorării unor evenimente decisive din trecut şi reflecţii despre persoanele importante care au marcat-o. Fata ascunde totuşi un secret – Întâmplarea.


Supranumită de critici “rebela literaturii române de azi”, Cristina Nemerovschi a debutat în 2010, cu romanul Sânge satanic. 



Cartea a reprezentat atât un succes de critică, dar mai ales de public, fiind reeditată doar câteva luni mai târziu. În numai un an, Sânge satanic s-a impus ca un adevărat fenomen social, consacrând un nou stil în literatura tânără şi inspirând numeroase manifestări artistice: poezie, piese de teatru, visual art, muzică. Romanul a primit referinţe elogioase, fiind comparat cu opere-cult ale unor autori precum J. D. Salinger, Henry Miller, Irvine Welsh, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis sau Anthony Burgess, şi a fost distins cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2011, nominalizare la titlul Cartea anului 2010, ales printre finaliştii Premiers Romans En Lecture.

Aşadar, nu vă rămâne decât să acceptaţi provocarea autoarei 

Cristina Nemerovschi şi să pătrundeţi pas cu pas, tainele 


"nymphette_dark99"!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu