"Welcome into my Brain" se apropie de sfârșit



Dacă nu ai reușit până acum să vezi cu ochii tăi cum arată o lucrare semnată Salvador Dali, mai ai la dispoziție numai șase zile să poți admira nu una ci 211 opere atinse de genialitatea suprarealistă a celebrului artist! Și pe toate le poți găsi până pe 11 octombrie la Castelul Cantacuzino din Bușteni, o locație perfectă pentru o astfel de expoziție!

Mai sunt șapte zile în care inegalabilul artist suprarealist te invită să  admiri lucrări excepționale, rodul unei imaginații bogate, ce l-au propulsat pe scala artiștilor universali! Drept urmare, nu rata posibilitatea de a admira cea mai vizitată expoziție de acest fel, din România. Până în prezent, peste de 26.000 de vizitatori s-au putut delecta cu operele semnate Salvador Dali la Castelul Cantacuzino!


Așadar fie că ești curios să vezi cum a fost ilustrată de Dali, celebra capodoperă universală Divina Comedia, Bătrânul și Marea, ori vrei să admiri setul de cărți de tarot pe care acesta l-a creat pentru soția sa Gala, sau chiar îți dorești să te delectezi cu ultima reprezentare a Galei, în lucrarea "Drumul către Pubol" ai acum ocazia să te numeri printre cei care explorează mintea întortocheată a lui Dali, la Castelul Cantacuzino din Bușteni și poți câștiga o excursie pentru două persoane la Figueres, Spania, pe urmele artistului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu