Ambasada Suediei - expoziție de fotografie la Pitești!


Ambasada Suediei la București va organiza în data de 1 Martie 2017, orele 18.00, la Biblioteca Dinicu Golescu din Pitești expoziția: Swedish Dads!

Astfel, pentru prima dată în mediul cultural piteștean, vor fi prezentate fotografiile a 25 de tați din Suedia, care au decis să rămână acasă, având grijă de copii, mai mult decât majoritatea taților din întreaga lume.


Conceptul acestei expoziții a apărut în momentul în care fotograful suedez Johan Bävman a devenit tată, a realizat că există o lipsă de modele masculine care să reprezinte un model de părinte. Acest lucru l-a determinat să creeze un album foto numit Swedish Dads, care prezintă bărbați aflați în concediu paternal, alături de copiii lor. La rândul lui, albumul a condus la realizarea unei expoziții de fotografie Swedish Dads, bazată pe portretele unora dintre puținii tați care au ales să stea acasă timp de cel puțin șase luni, alături de copii. 


Ce a însemnat acest lucru pentru ei, cum le-au fost afectate relațiile de cuplu, cât și cu copiii, dar și ce așteptări au avut ei în prealabil? Toate acestea le veți putea afla chiar de la organizatorii expoziției, miercuri, 1 martie, orele 18.00, la Biblioteca Dinicu Golescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu