Sezatoare de Dragobete, in Sala Unirii!Pentru ca e zor de petrecere, de Dragobete, Sala Unirii din Alba iulia va gazdui miercuri, 24 februarie, ora 11, o adevarata sezatoare traditionala romaneasca. Vor participa cu mic cu mare, la aceasta sezatoare, elevii Scolii " Ion Agarbiceanu" care, prin aceasta manifestare doresc sa promoveze cum se cuvine, traditiile populare legate de aceasta sarbatoare.

Si, ca sa intram cat mai usor in atmosfera, copiii vof fi imbracati dupa datina, in costume populare, care mai de care mai impodobite, mai de soi, mai colorate si mai frumoase, asa cum le sta bine unor petrecareti veritabili. Nu vor lipsi nici dansurile, povestile si voia buna, caci doar de-asta e sezatoare si, mai ales, sezatoare de Dragobete!


Asadar, unde altundeva decat in Sala cea Mare a Unirii, unde altundeva decat la Alba Iulia ne vom strange cu totiii, pentru a-l primi cum se cuvine pe Logodnicul Pasarilor, vestitul Dragobete, fiu al Dochiei, ce va poposi pentru cateva ore si in cetatea cea mare, a Marii Uniri!
Sursa Foto: Liviu Zgarciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu