Lansare “Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată”


Editura Herg Benet și Cărturești vă invită vineri, 10 martie, la lansarea romanului “Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată”, a paisprezecea carte semnată de Cristina Nemerovschi. Evenimentul va avea loc de la ora 19, la ceainăria librăriei Cărturești Verona (Strada Pictor Arthur Verona, nr. 13).

Alături de autoare, despre roman vor vorbi scriitoarele Camelia Cavadia și Alina Pavelescu.

Evenimentul oferă iubitorilor de carte ocazia să întâlnească una dintre scriitoarele de succes ale momentului, să afle povestea acestui roman chiar de la autoare dar, mai mult decât atât, invită la introspecție, la căutarea unor sensuri mai ascunse ale traiului cotidian din secolul al XXI-lea. În locul personajului principal al romanului se poate plasa oricare dintre noi, la un moment dat, iar acest paralelism, această transpunere deschide porțile psihologice către cercetarea mai amănunțită a propriului Eu.

În ziua în care se internează în sanatoriu pentru a-și depăși tulburările de anxietate și pentru a se împăca odată pentru totdeauna cu o traumă din trecut, Anei nici nu-i trece prin cap că se va îndrăgosti fulgerător de un tânăr misterios și fascinant, dar cu care nu poate fi împreună. În timp ce vara se apropie de sfârșit, în decorul uneori idilic, alteori gotic al sanatoriului, Ana se vede prinsă într-un vârtej sofisticat și îndrăzneț, care va deveni și mai tulburător odată cu evenimentul tragic care le schimbă tuturor viețile. O scriitoare depresivă cu tendințe de sinucidere, un fotomodel narcisist, o adolescentă bipolară, un puști rebel și… Ana, care nu-și dorește decât să se regăsească. Împreună sunt Învingătorii.
Sursa Foto: http://www.hergbenet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu