Cuvant de inceput!


Exista in lume locuri despre care merita sa scrii! Exista locuri in care te trezesti cu sufletul plin de bucurie, incat cuvintele iti sunt inutile si prea putine. Despre astfel de locuri veti gasi aici povesti. Povesti de pe drum, povesti care sa va trezeasca dorinta de a merge si a le vizita.

Sunt povesti ce vorbesc despre tara aceasta, neamul acesta, dar si despre locuri demne de vizitat din intreaga lume.
Va voi lasa sa le descoperiti pe parcurs. Fiecare loc isi are legenda lui. O legenda inceputa poate cu zute sau mii de ani in urma si continuata astazi.

Veti gasi aici locuri si povesti ce merita pastrate. Pentru cei care stiu sa le aprecieze. Pentru cei care sunt in stare sa recunoasca si sa conserve valoarea atunci cand o vad. Pentru cei care nu-si bat joc de mostenirea noastra.
Asadar, va invit sa cititi. Si sa admirati frumusetile patriei si ale lumii. Atat cat am reusit eu sa descopar din ea.

Fotografiile creatie proprie vor fi postate ca atare pe blog, cele preluate vor avea mentionata in text, sursa. Pentru fotografiile creatie proprie v-as ruga ca, in eventualitatea folosirii lor, sa cereti acceptul autorului blogului. De asemenea si pentru textele pe care doriti sa le preluati.


Acestea fiind zise, pas cu pas sa pornim la drum!

2 comentarii:

  1. Bine ai venit in lumea oamenilor care-si impartasesc pasiunile si celorlalti, prin intermediul blogului! Sa citim cat mai multe povesti interesante!!! Si sa vedem poze surpinzatoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru urari, Pofticioasa Sefa! Sa ne citim cu bine!

    RăspundețiȘtergere