Un bărbat şi mai multe femei


Teatrul de Artă București prezintă un ultim spectacol din Stagiunea de Vară ”teatru pe răcoare” de la Ceainăria Cinci și vă invită duminică, 4 septembrie de la ora 21, la comedia ”Un bărbat și mai multe femei” – cu Paula Chirilă și George Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu.

Piesa abordează relaţia dintre bărbat și femeie, problema veșnică a superiorităţii unuia dintre sexe, prezentând relaţia conflictuală care se naște din stările oscilante ale femeii. Fiinţă necunoscută bărbatului, femeia nu poate fi deslușită nici de cea mai logică minte, în definitiv înnebunind bărbatul prin iubire, cu nerăbdarea ei, sau pur și simplu prin nervi.

Gavrunski, personajul masculin, ajunge să cunoască de-a lungul piesei mai multe tipuri de femei – înger, autoritară, disperată, victimă, femeia-paznic, femeia exaltată, acestea reprezentând norocul și ghinionul din viaţa lui.

Cum să devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cât de mare este preţul pe care trebuie să-l plătești pentru a provoca suspinele lor? Află dintr-Un bărbat și mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distribuţie: Paula Chirilă, George Constantinescu
Regie: Bogdan Hușanu

Preţ bilet întreg/studenţi: 20/15 lei, sau 15/10 lei până în seara spectacolului. Biletele se găsesc la Ceainăria Cinci 

Adresă: Str. Olimpului, nr.13 . Rezervări: 0734 847 594

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu