Sezonul machetelor la Alba Iulia


Acum, in prag de iarna, Alba Iulia va gazdui la Muzeul National al Unirii o expozitie deosebita: Salonul International de machete, Alba Iulia 2009!

Una peste alta, organizatorii vor pune la dispozitia publicului in perioada 24 noiembrie 2009 - 31 ianuarie 2010, aproape 600 de machete si diorame. Acestea sunt realizate de machetisti din diferite centre de profil din Romania, Ungaria, Italia si Turcia.

Veti putea admira tot felul de machete reprezentand avioane, elicoptere, tancuri, trenuri, tramvaie, nave maritime, diorame si figurine, realizate cu multa grija si migala de pasionatii in domeniu.

Cu siguranta ca va fi o experienta interesanta pe care ar fi bine sa nu o ratati! Si, daca tot avem expozitie noua, atunci va invitam si la vernizajul acesteia, care va avea loc in data de 24 noiembrie, incepand cu ora 12, la Muzeul National al Unirii Alba Iulia!

Organizatori: Consiliul Judetean Alba, Primaria Alba Iulia, Directia Judeteana pentru Cultura Alba Iulia si nu in ultimul rand Muzeul National al Unirii Alba Iulia
Sursa Foto: Muzeul National al Unirii Alba Iulia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu