Silvan Stancel in recital la Cluj Napoca


Si-a acordat chitara. Si-a pus versurile cap la cap, si-a dres glasul si a pornit cu cantec spre Cluj Napoca, la festivalul -concurs "Invitatie la Castel"! Silvan Stancel va sustine in data de 4 noiembrie, in cadrul acestui eveniment, un recital ce va ridica cu siguranta sala in picioare.

Si, dupa cum ne-a obisnuit deja, Silvan Stancel va aduce in atentia celor prezenti un melanj de stiluri ce va cuprinde atat elemente de flamenco, cat si piese instrumentale, elemente specifice muzicii jazz si chitarii clasice. Vom putea sa fredonam impreuna cu el piese deja consacrate precum "Fumul de tigara", "Fata din tren", "Mecanicul", "Normalitate" precum si alte surprize muzicale pe care le veti descoperi doar daca veti participa la cea de-a patra editie a Festivalului Concurs de Muzica Folk pentru tineri, "Invitatie la Castel" intre 4-5 noiembrie!


Evenimentul isi propune promovarea muzicii folk in randul tinerilor dar, mai ales descoperirea de noi talent. De aceea, anul acesta segmentul de varsta promovat prin intermediul acestui eveniment este 15-23 de ani.


Totodata, pe Silvan Stancel il mai puteti urmari si la Braila, in perioada 6-8 noiembrie, unde va avea loc cea de-a patra editie a Festivalului National de Folk Chira Chiralina.

Silvan va fi unul din cei cinci membri marcanti ai juriului.
Pe toata durata festivalului vor avea loc recitaluri folk, iar tinerele talente vor avea ocazia de a veni in contact cu nume consacrate ale genului. De asemenea, tot in cadrul festivalului va avea loc si un targ de muzica si carte unde puteti da iama in voie printre creatiile genului.

Asadar, cu strune bine alese, versuri pline de intelesuri si gata de treaba, Silvan Stancel va asteapta la cele doua evenimente, cu un recital de zile mari dar si facand parte dintr-un juriu care cu siguranta va promova cele mai bune voci ale momentului!

Foto by: Dragos Cristescu

3 comentarii:

  1. Anonim16:08:00

    Silvan Stancel sigur merita asta si este timpul ca publicul sa asculte noul val al cantautorilor poate pentru pur si simplul fapt ca este nou si are o calitate neinfluentata de spiritul apasat al vremurilor vechi si totusi sub influenta moderna a muzici acoustice si alternative de peste granita care e de o valoare incontestabila. Titus Constantin

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim17:39:00

    O picatura la succesul tau iti trimit si eu, de pe meleaguri hispanice :), desi nu cred ca o sa ai nevoie, pt ca tot timpul cat am fost acasa si te-am vazut pe scene, ai incantat pe toata lumea cu talentul tau.

    Gabriela Sicra

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimeni - da' nimeni! - nu canta ca Silvan.

    Asta deja se stie!

    RăspundețiȘtergere